La Pavoni Europiccola -opasvideo ja tärkeimmät toiminnot

La Pavoni Europiccola EN on La Pavoni -yrityksen vuonna 1950 suunnittelema kahvikone, joka hyödyntää viputekniikkaa.  La Pavoni Europiccola EN -kahvikoneessa kohtaavat tyylikkyys, laatu ja luotettavuus.

La Pavoni Europiccola EN on valmistettu ruostumattomasta teräksestä kromatuilla yksityiskohdilla. Sen säiliön tilavuus on 0,8 litraa, mikä täydellinen koko kahdeksan peräkkäisen kahvikupillisen annosteluun. La Pavoni Europiccola EN -laitteessa on veden lämpötilan osoitin, joka ilmoittaa, kun koneen käyttölämpötila on saavutettu. Lämpenemisaika on noin kymmenen minuuttia.

La Pavoni europiccola

Vipukoneiden käyttö on hyvin yksinkertaista. Kun kone käynnistetään, se lämmittää veden oikeaan käyttölämpötilaan. Vivun nostaminen sallii kuuman veden pääsyn annosteluyksikköön, jossa se sekoittuu kylmempään veteen ja kastelee kahvijauheen valmistellen sen annostelua varten. Kahvi valmistetaan laskemalla vipua käyttäen tarkoituksenmukaista painetta kahvin annostelemiseksi. La Pavoni Europiccola EN mahdollistaa kaikkien toimenpiteiden täydellisen hallinnan kahvijauheen hyödyntämiseksi, jolloin tuloksena on espresso täydellisellä cremalla.

Tämän videon avulla haluamme opastaa La Pavoni Europiccola -vipukoneen käyttöön aina ensimmäisestä käynnistyksestä säiliön lämmitystilaan ja kahvinvalmistuksesta cappuccinojen valmistukseen. Videolla esittelemme Rancilio Rocky -kahvimyllyn avulla parhaat tekniikat kahvipapujen jauhatukseen ja kahvijauheen puristamiseen suodatinpidikkeessä. Nämä kaksi yksityiskohtaa ovat välttämättömiä laadukkaan espressokahvin valmistamiseksi.