5 Parasta automaattista kahvinkeitintä

Automaattiset kahvinkeittimet ovat nyt yksi parhaista ratkaisuista niille, jotka haluavat nauttia kahvista kotona niinkuin baarissa. Automaattisen kahvinkeittimen tärkein ominaisuus on integroitu kahvimylly, jonka avulla voit jauhaa kahvia ja saada valitun juoman muutaman sekunnin kuluttua. Automaattisilla kahvinkeittimillä on mahdollista valmistaa useampia juomia (espressokahvi, kahvi, cappuccino, latte macchiato jne.), säätää kahvin jauhatusastetta, käyttää tallennus- ja automaattista sammutustoimintoa. Automaattisia kahvinkeittimiä on helppo käyttää jopa huoltotasolla automaattisten puhdistussyklien ansiosta.

Tässä on opas, jonka avulla voit valita parhaiten sopivan automaattisen kahvinkeittimen.

GAGGIA BRERA RI9305/01

Gaggia Brera

Gaggia Brera on automaattisten kahvinkeittimien klassikko niille, joilla ei ole suurta budjettia, mutta jotka haluavat kuitenkin nauttia erinomaisesta espressosta, kahvista tai cappuccinosta omassa kodissa.

Siirry tuotesivulle

PHILIPS SERIES 5000 EP5365/10

Philips Series 5000

Philips Series 5000 on ihanteellinen ratkaisu niille, jotka tarvitsevat automaattisen kahvinkeittimen, jolle on ominaista hyvä suorituskyky kapasiteetin ja käyttötaajuuden suhteen.

Siirry tuotesivulle

DE LONGHI PRIMADONNA ELITE ECAM 650.55.MS

De Longhi Primadonna Elite Ecam

De Longhi Primadonna on korkean tason superautomaattinen kahvinkeitin, joka on saatavana 3,5 tuuman värinäytöllä, jossa on intuitiivinen valikko ja 8 kosketuspainiketta, jotta tärkeimmät reseptit voidaan valita nopeasti.

Siirry tuotesivulle

QUICK MILL 05000 OA

Quick Mill 05000A OA

Automaattinen Quick Mill 05000 -kahvinkeitin on ihanteellinen ratkaisu niille, jotka tarvitsevat todellisen sotakoneen käyttötaajuuden ja määrän suhteen.

Siirry tuotesivulle

SAGE THE BARISTA PRO™

Sage Barista Pro

Automaattisessa SAGE THE BARISTA -kahvinkeittimessä on vaihdettavat suodattimet ja laaja valikoima automaattisia toimintoja, joiden avulla voit valmistaa nopeasti kahvin todellisille asiantuntijoille.

Siirry tuotesivulle