Caffè Italia förhandsvisade Rancilio Silvia Pro

Rancilio, ett ledande företag inom produktion och distribution av professionella kaffemaskiner, utökar sitt sortiment av inhemska produkter genom lansering av Silvia Pro, den nya espressomaskinen designad för alla blivande inhemska baristor.

Rancilio Silvia är toppmodellen av inhemska Rancilio kaffemaskiner.  Silvia-modellen har funnits på marknaden i mer än 20 år och tack vare prestandapålitlighet, kvalitet och enkelhet har den erövrat många fans från hela världen och blivit en referenspunkt för alla blivande baristor som vill ha en perfekt espresso i sitt eget kök. Den enkla stilen i kombination med den eleganta designen bidrog också till spridningen av Silvia på de flesta av de största internationella marknaderna.

Silvia Pro

Lysten att tillfredsställa behoven även  hos de mest sakkunniga inhemska baristorna har lett Rancilio till att starta Silvia Pro-modell, en kaffemaskin som kan erbjuda extraktionsföreställningar i linje med de som erbjuds av professionella modeller på marknaden.

Den viktigaste innovationen i Rancilio Silvia Pro är närvaron av två separata pannor som gör att du oberoende kan justera de olika temperaturerna för kaffeutvinning och ångtillförsel. Temperaturkontrollen regleras av en speciell knapp ansluten till en PID-regulator medan temperaturen visas på framsidan av maskinen. Den digitala displayen visar också ett stoppur för urladdningstiden och ett vattentanklarm.

Rancilio Silvia Pro

Silvia Pro den är också utrustad med en “väcknings” -funktion som gör att du automatiskt kan slå på maskinen och därför snabba upp morgonuppvärmningsfaserna. Materialen som är av hög kvalitet gynnar också de mest intensiva användningarna. De levererade komponenterna är tillverkade av samma material som de utrustar de  professionella Rancilio espressomaskiner med: ergonomisk filterhållare med 8 och 16 gr filterkorgar, bryggsenhet av mässing, isolerade pannor och multidirektionella ångstavar i rostfritt stål. De medföljande tillbehören inkluderar också en svart träspjäll med en 58 mm platt stålbotten.

Missa inte möjligheten att höja din barista-prestanda, köp din Rancilio Silvia Pro nu, för tillfället bara tillgänglig på Caffè Italia onlinebutik.

Gå till produktsidan