Ceado lancerer de nye E5P- og E6P-modeller

Ceado, der repræsenterer den nyeste teknologi inden for kaffekværn, præsenterer de nye E5P- og E6P-modeller, som er kendetegnet ved innovative funktioner, der vil gøre kaffekværning lettere i hjemmet og i professionelle miljøer.

Ceado E5P

Ceado E5P er en kaffekværn med kompakte dimensioner, der er velegnet til både i hjemmet og i professionelle miljøer. Det kompakte design tilpasser sig let alle steder, og den ekstreme brugervenlighed gør kværnen ideel til enhver form for anvendelse.

Ceado E5P er udstyret med et Steady Lock Grinder-system, der sikrer den konstante afstand mellem kværnenes skær, så du kan bevare den korrekte indstilling af kornstørrelsen, selv i situationer med stor belastning.

Ud over den sorte standardfarve er nyheden i Ceado E5P-modellen en on-demand-funktion, der kan aktiveres på en enkel og intuitiv måde ved hjælp af en bestemt knap.

Ceado E6P

Ceado E6P er en kompakt kaffekværn, der er velegnet til ethvert brugsområde. Den nye E6P-model er blevet ændret i alle dens komponenter og mekanismer, hvilket giver en endnu mere komfortabel og præcis betjening.

Ceado E6P er bygget med lette materialer af legeret stål, asynkron motor med termisk beskyttelse og klokke i polykarbonat. Alle disse materialer garanterer høj pålidelighed og ydelse på højt niveau.

Fastgørelsen af den lette, justerbare filterholder, gør det muligt at få doseringerne af malet kaffe direkte i filterholderen uden at bruge hænder. Pladsoptimeringen i den nye Ceado E6P-model har muliggjort introduktionen af en nemt berøringsskærm, der er lavet for at regulere al kværning. Også her er seriemodellen i sort farve.