Nuova Simonelli præsenterer den nye kaffemaskine Oscar Mood

NUOVA SIMONELLI LANCERER DEN NYE MODEL OSCAR MOOD

Nuova Simonelli præsenterer Oscar Mood, en ny semi-professionel kaffemaskine i én enhed, dedikeret til alle kaffeelskere, der ønsker at nyde en perfekt espresso eller en mælkebaseret drik i en oplevelse, hvor smag og velvære mødes i perfekt harmoni. Takket være sin kompakte størrelse og det professionelle teknologiske udstyr, giver Oscar Mood dig mulighed for at tilberede en espresso med en perfekt smag eller forskellige mælkebaserede drikke direkte i dit køkken, på kontoret eller alle steder hvor der er brug for en kaffepause.

Nuova Simonelli lancerer den nye model Oscar Mood

ET NYT DESIGNKONCEPT

Oscar Mood genoptager designlinjerne fra den historiske model Oscar fra Nuova Simonelli, men er udstyret med flere innovative funktioner, såsom den professionelle filterholder med træhåndtag, mikroperforeret rustfrit stålgitter, dampknap, der erstatter håndtaget på den tidligere model og en “cool touch” dampstav, der udelukker risikoen for forbrændinger. Den nye model har et ekstremt alsidigt design, takket være de fire farver, sort, guacamole, duegrå og rød. Farver, der passer til ethvert rum.

Teknologien bag Oscar Mood

TEKNOLOGIEN BAG OSCAR MOOD

Den nye model Mood er udstyret med en teknologi med varmeveksler, der gør det muligt at kontrollere temperaturen stabilt, samtidig med at kvaliteten af brygningen forbedres. Et professionelt PID-trykafbrydersystem styrer kedeltemperaturen elektronisk, mens en integreret bypassventil regulerer trykket. Kontrollen med kaffemaskinens funktioner garanteres af et professionelt display med indbygget tastatur, der også giver mulighed for at styre bryggetiderne, takket være en smart og intuitiv timer. Fleksibiliteten i brugen garanteres også af den kompakte størrelse, den lille vægt (13 kg) og den reducerede opvarmningstid: Maskinen er klar til brug kun 15 minutter efter den er blevet tændt.

EN NY OPLEVELSE AF SMAG OG VELVÆRE

Med Oscar Mood har Nuova Simonelli udvidet og fornyet sortimentet af kaffemaskiner beregnet til brug i hjemmet. Maskinen fås både i en version, der forudser en direkte tilkobling til vandledningen og i en version med en indbygget 3-liters tank. Her et overblik over de innovative funktioner på modellen Oscar Mood:

  • Termokompenseret bryggeenhed for en god tæt brygning af høj kvalitet;
  • Effektivt PID-system til elektronisk styring af den ønskede temperatur;
  • Bypass-system, der justerer pumpetrykket til det ønskede niveau;
  • Praktisk og intuitivt display med timer for fuld kontrol over alle funktionerne;
  • Dampstav med materiale “cool touch”, for at undgå forbrændinger;
  • Knap for udledning af damp;
  • Professionel filterholder med træhåndtag;
  • Fire forskellige farver: Sort, duegrå, guacamole, rød;
  • Mikroperforeret rustfrit stålgitter.

Oscar Mood kan naturligvis fås i Caffè Italia’s online butikker. Besøg butikken med det samme, eller kontakt vores salgsteam, der kan rådgive dig om den model, der passer bedst til dine behov.